ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς,
θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως την Τρίτη 24/10/2023, θα επισκεφθούν το σχολείο μας υπεύθυνοι  από το τμήμα Ενημέρωσης της ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε , με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μικρών παιδιών, ηλικίας 3-5 ετών, σε θέματα ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής.
Την ενημέρωση θα παρακολουθήσουν τα τμήματα «ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙΑ» και «ΜΕΛΙΣΣΑΚΙΑ» από τον παιδικό σταθμό, καθώς και τα τμήματα «ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ» και «ΠΙΓΚΟΥΙΝΑΚΙΑ» από το Νηπιαγωγείο.

Πιο συγκεκιριμένα:

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, τα παιδιά θα παρακολουθήσουν την αφήγηση της ιστορίας «Ταξίδι στην Πρωινοχώρα» μέσω της οποίας θα μάθουν, πώς ένα υγιεινό και ισορροπημένο πρωινό προσφέρει την ενέργεια και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για να ξεκινήσουν σωστά την ημέρα τους.

Μετά το τέλος της αφήγησης, οι μικροί μας φίλοι θα συμμετέχουν ενεργά σε μια σειρά από δραστηριότητες που σχετίζονται με το περιεχόμενο της ιστορίας. Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί από εξειδικευμένες Συμβούλους του Κέντρου Ενημέρωσης ΔΕΛΤΑ και δε θα ξεπερνά σε διάρκεια τη μία ώρα.

Η συμμετοχή των παιδιών είναι δωρεάν, και απαιτεί μονάχα το χρόνο τους και την καλή τους διάθεση. Με το πέρας της επίσκεψης, θα διανεμηθούν ένα προϊόν για επιτόπια κατανάλωση και μικροδωράκια.

Ευχαριστούμε πολύ,

Η Διεύθυνση της Εστίας Παιδιού