Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός – Νηπιαγωγείο ” Εστία Παιδιού ” λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 2014 στις πρότυπες και σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στην περιοχή του Χαλανδρίου  ( Γαρυττού 83 και Φαρσάλων 1 πλησίον μετρό Χαλανδρίου ) και απευθύνεται σε οικογένειες με παιδιά ηλικιών από 9 μηνών έως 6 ετών.Οι εκπαιδευτικοί και το προσωπικό του σχολείου προσφέρουν ένα πρόγραμμα ομαλής μετάβασης του παιδιού από την αγκαλιά της οικογένειας στη θαλπωρή του παιδικού σταθμού και ακολούθως στο νηπιαγωγείο.
Οι δαπάνες λειτουργίας του Σταθμού μας καλύπτονται από πόρους προερχόμενα από την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Ιδρύματος Γεωργίου Κουρτέση και από εισφορές των γονέων με κοινωνικά – οικονομικά κριτήρια.
Επιδίωξη μας είναι η ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών τόσο νοητικά όσο και κοινωνικοσυναισθηματικά καθώς και η εξάσκηση των δεξιοτήτων τους .
Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες καταστάσεις προβληματισμού ενθαρρύνοντας τα παιδιά να προβλέπουν, να ερευνούν, να σκέφτονται κριτικά, να δημιουργούν, οικοδομώντας με αυτόν το τρόπο τη γνώση ενεργά εργαζόμενα τόσο ατομικά όσο και ομαδικά. Δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις εκείνες, που δεν αφήνουν στα παιδιά περιθώρια να αισθάνονται την παραμικρή ανασφάλεια μακριά σας.
Η υγιεινή διατροφή, το πλούσιο παιδαγωγικό υλικό,οι παροχές-δραστηριότητες, η ασφάλεια του χώρου αλλά και οι ευρύχωρες και ηλιόλουστες αίθουσες μας, αποτελούν τον κύριο κανόνα για την σωστή του ανάπτυξη.

Αγάπη
Σεβασμός
Εμπιστοσύνη
Ελευθερία
mamonpoulos
Γενική Εποπτεία
geromixalos
Εκτελεστικός διευθυντής
vasalou-maria
Διεύθυνση παιδαγωγικού – Νηπιαγωγός
864
ώρες διδασκαλίας
928
γεύματα το χρόνο
6
τμήματα ανα ηλικία
3
εγκαταστάσεις
54
άτομα προσωπικό

Μας αγαπάτε γιατί...

Group Of Pre School Children Answering Question In Classroom Μαθαίνουμε Παίζοντας
Το παιχνίδι σε όλες του τις μορφές είναι το εργαλείο μας.
children-playing-on-grass_1098-504 Ασφαλές Περιβάλλον
Προτεραιότητα και αυτοσκοπός μας η ασφάλεια των παιδιών μας
healthy food Υγιεινά Γεύματα
Βασισμένα στα πρότυπα της μεσογειακής διατροφής
1-226 Ολιγομελή τμήματα
Με σεβασμό στην προσωπικότητα και κλίσεις των μαθητών μας