Παρακάτω θα βρείτε όλες τις παροχές που προσφέρουν τα σχολεία μας

Συχνή παρακολούθηση από παιδίατρο (ανά 15 ημέρες) και δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Ξένη γλώσσα τα μαθήματα γίνονται με ολιγομελή τμήματα διάρκειας 55’ ανά τμήμα δυο φορές την εβδομάδα. Η καθηγήτρια μας χρησιμοποιεί  μουσικοκινητική, θεατρικό παιχνίδι, εκπαιδευτικά επιτραπέζια παιχνίδια ,προσομοιωτή μαγειρικής , προτζέκτορα και πολλά άλλα. Η εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας έρχεται πολύ φυσικά στα παιδιά χωρίς καμία πίεση  αλλά μέσα από  χαρούμενες δραστηριότητες με αποτέλεσμα από πολύ νωρίς να καταφέρνουν να κατανοούν και να επικοινωνούν στα Αγγλικά.  Μέσα από αυτά τα εκπαιδευτικά μέσα τα παιδιά αποκτούν πρακτικό λεξιλόγιο το οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να περιγράψουν τις καθημερινές τους ανάγκες και να  εκφραστούν με άνεση και αυτοπεποίθηση.

Λογοθεραπεύτρια πραγματοποιεί λογοθεραπευτική αξιολόγηση των παιδιών σε σχέση με την ομιλία και τον λόγο τους. Για κάθε περίπτωση, που χρήζει ενημέρωσης, οι γονείς λαμβάνουν γραπτό σημείωμα με τις επισημάνσεις της ειδικού. Η αξιολόγηση αυτή γίνεται 2 φορές ετησίως . Η παρατήρηση-αξιολόγηση για το κάθε παιδί πραγματοποιείται ύστερα από γραπτή συναίνεση από τους γονείς.

Σχολική Παιδοψυχολόγος  πραγματοποιεί επισκέψεις μία φορά το μήνα κατά τις οποίες γίνεται παρατήρηση παιδιών, συμβουλευτική προς τις δασκάλες του κάθε τμήματος και στη συνέχεια συμβουλευτική γονέων σε ατομικά ραντεβού.  Επίσης, κάθε Σεπτέμβρη πραγματοποιείται   ομαδική  συμβουλευτική γονέων  στο χώρο μας , που αφορά στην προσαρμογή των παιδιών στο σχολικό περιβάλλον. Για κάθε περίπτωση, που χρήζει ενημέρωσης, οι γονείς λαμβάνουν γραπτό σημείωμα με τις επισημάνσεις της ειδικού. Η παρατήρηση-αξιολόγηση για το κάθε παιδί πραγματοποιείται ύστερα από γραπτή συναίνεση από τους γονείς.

Παιδοδοντίατρος πραγματοποιεί ,δύο φορές ετησίως στο χώρο του σχολείου μας, οδοντιατρική εξέταση από εξειδικευμένη παιδοδοντίατρο και ενημέρωση των παιδιών για την φροντίδα των δοντιών .Τα αποτελέσματα που αφορούν την οδοντοτριατική εξέταση κάθε παιδιού κοινοποιούνται στους γονείς με ειδικό έντυπο.

Αναρρωτική αίθουσα για τη περίπτωση που κάποιο παιδί νιώσει αδιαθεσία ή είναι άρρωστο.

Παρέχουμε σπιτικό φαγητό βασισμένο σε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής με βάση τις συμβουλές  παιδιάτρου, το οποίο παρασκευάζεται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις των μαγειρείων μας.

Κήπος 2.000 τ.μ. με 3 παιδικές χαρές διαμορφωμένες για χρήση ανάλογα με τις ηλικιακές ομάδες των παιδιών.

Ειδικά διαμορφωμένο χώρο για λειτουργία θερμοκηπίου,  λαχανόκηπου και κομποστοποίησης.

Θεατρικές και κουκλοθεατρικές παραστάσεις στο χώρο μας από επαγγελματίες ηθοποιούς (με μία οικονομική επιβάρυνση και προαιρετική συμμετοχή).

Μεγάλη αίθουσα (300 ατόμων) στην οποία πραγματοποιούνται εκδηλώσεις αλλά αξιοποιείται και ως χώρος παιχνιδιού  για τα παιδιά τις ημέρες που ο καιρός δεν μας επιτρέπει να βγούμε στον κήπο.

Ευρύχωρες αίθουσες με οπτική επαφή στον κήπο και σε αίθριους χώρους οι οποίες διαθέτουν κλιματισμό, ενδοδαπέδια θέρμανση, φυσικό εξαερισμό και δάπεδα με υπόστρωμα για την ασφάλεια των παιδιών.

Σχολικό λεωφορείο

Όλο το κτήριο είναι διαμορφωμένο και εξοπλισμένο ώστε να εξασφαλίζει την απόλυτη ασφάλεια των παιδιών.