Ξένη γλώσσα

Είναι κοινά αποδεκτό πως η πιο κατάλληλη ηλικία για να έρθει ένα παιδί σε μια πρώτη επαφή με μια ξένη γλώσσα είναι η προσχολική .Στα πρώτα χρόνια της ζωής τους τα παιδιά έχουν μια φυσική αντίληψη και ικανότητα για την γλώσσα μέσα από το παιχνίδι τους.
Η Εστία Παιδιού, στα πλαίσια της συνεχούς αναζήτησης όλο και πιο βελτιωμένων και ποικιλόμορφων υπηρεσιών παιδείας και γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι αυτή η πρώτη επαφή έχει εντάξει την μέθοδο Mr Gabby με την καθηγήτρια κα.Μαρία
Μιχάλτσου . Η Mr Gabby είναι μια βιωματική μέθοδος εκμάθησης Αγγλικών που προσωμιώνει ένα Αγγλόφωνο περιβάλλον μέσα από το παιχνίδι και την διασκέδαση.
Χρησιμοποιεί ποικίλα βιωματικά και διαδραστικά εκπαιδευτικά μέσα όπως :

1. Μουσικοκινητική
2. Θεατρικό παιχνίδι
3. Εκπαιδευτικά επιτραπέζια παιχνίδια
4. Προσομοιωτή μαγειρικής και πολλά άλλα.

Η εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας έρχεται πολύ φυσικά στα παιδιά χωρίς καμία πίεση αλλά μέσα από χαρούμενες δραστηριότητες με αποτέλεσμα από πολύ νωρίς να καταφέρνουν να κατανοούν και να επικοινωνούν στα Αγγλικά. Μέσα από αυτά τα εκπαιδευτικά μέσα τα παιδιά αποκτούν πρακτικό λεξιλόγιο το οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να περιγράψουν τις καθημερινές τους ανάγκες και να εκφραστούν με άνεση και αυτοπεποίθηση. Βασική προυπόθεση το παιδί να έχει συμπληρώσει το τρίτο έτος του. ( Παροχή Εστίας Παιδιού)